
המתכון לסופגניות הכי מושלמות
מתכון קל וטעים
מאת נרקיס קקון
המצרכים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
2 ביצים
חצי כוס שמן
קורט מלח
2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה –
נשים את המרכיבים במיקסר ונלוש כ 10 דקות.
נתפיח שעה במקום חמים. לאחר מכן להוריד נפח
ושוב להתפיח כחצי שעה
נחלק לכדורים.
נכדרר לגודל סופגניות בינוניות כ 25 יחידות, או איזה שרוצים נשים על ניירות אפייה
נתפיח כחצי שעה
נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר .
טמפרטורה מומלצת בין 170-180 מעלות.
נטגן בשמן עמוק משני הצדדים.
לאחר שמתקרר לפזר אבקת סוכר ולמלא בריבה
אפשר כל מילוי
חג שמח ובהצלחה