העוגיות של סבתא שלי אסתר ז״ל היו העוגיות הכי טעימות בעולם!
מושלמות למשלוחי מנות כי אפשר להכין אותם מראש
קלות להכנה
והכי חשוב בטעם של פעם
עוגיות מרוקאיות לתה של סבתא אסתר
מאת – לירז אלאלוף
המצרכים –
3 שקיות סוכר וניל
2 שקיות אבקת אפייה
3 וחצי כוסות קמח
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 גרם חמאה או נטורינה ניתן להשתמש ב 3/4 כוס שמן.
קורט מלח
אופן ההכנה –
לערבב ביצים + סוכר + וניל+ חמאה או מרגרינה או נטורינה
טוב טוב.
להוסיף
את כל שאר המרכיבים. עד לבצק אחיד.
לתת לבצק מנוחה קצרה.
לגלגל כעכים או סהרונים
לאפות בתנור 170 מעלות לכ – 20 דקות או עד שזהוב .
אפשר להוסיף שומשום או קוקוס
או לצפות בשברי שקדים