כל שבועות אני מכינה

RiKi emily Mendelovich

בוריקיטס טעימים של שבועות במילוי גבינות

כל שבועות מכינים

בצק שק" מ של פעם הכי טוב שקיים

המצרכים

לבצק

קמח תופח 350

שמנת חמוצה

200 גר' חמאה

מעט מלח

למילוי –

חבילה גבינה טוב טעם

מלח

חופן גבינה צהובה

חופן גבינה מלוחה – צפתית או בולגרית

ביצה

אופן הכנה

לערבב מצרכי הבצק ,אם דביק תוסיפו עוד חופן קמח . לעטוף,

לשים בקירור .

לערבב מלית .

לרדד את הבצק על משטח מקומח.

לקרוץ עם חותכן עיגולים.

לשים כפית מילוי ולסגור  ולהדק טוב טוב.

למרוח ביצה

אפייה 180 מעלות עד שזהוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *