בוריקיטס טעימים של שבועות במילוי גבינות
כל שבועות מכינים
בצק שק" מ של פעם הכי טוב שקיים
המצרכים –
לבצק
קמח תופח 350
שמנת חמוצה
200 גר' חמאה
מעט מלח
למילוי –
חבילה גבינה טוב טעם
מלח
חופן גבינה צהובה
חופן גבינה מלוחה – צפתית או בולגרית
ביצה
אופן הכנה –
לערבב מצרכי הבצק ,אם דביק תוסיפו עוד חופן קמח . לעטוף,
לשים בקירור .
לערבב מלית .
לרדד את הבצק על משטח מקומח.
לקרוץ עם חותכן עיגולים.
לשים כפית מילוי ולסגור ולהדק טוב טוב.
למרוח ביצה
אפייה 180 מעלות עד שזהוב