כרובית בתנור גן עדן של טעמים

 

צביה אורן
כרובית בתנור גן עדן של טעמים
כרובית בתנור- ממש ממכר…
הכרובית המככבת בביתי.
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
ולכן שוב הכנתי וזה עתה יצאו מהתנור.
יותר קריספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים.
מתכון מאת – צביה אורן
המצרכים – 
 כרובית
2 ביצים
כפית פפריקה
פלפל שחור
מלח
3 כפות שמן זית
שומשום לבן
פירורי לחם
אופן ההכנה –
חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים  מעט מלח.
לחלוט ולבשל  כ- 6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של 2-3 ביצים, עם  פפריקה ,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
חופן שומשום לבן או חום
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, ולאחר מכן
בצלחת פירורי הלחם
לנער משאריות הפירורים
להעביר לתבנית עם ניר אפיה לשמן קצת את הנייר .
ולהניח על התבנית.
200 מעלות טורבו עד שזהוב .
טעים
ככה הופכים אותה לחטיף מושלם.
ממליצה.