הכי טעימות שהכנתי עד כה
מתכון מדוייק וטעים
מגולגלות קינדר של הקונדיטורייה.
מצרכים-
450 גר' קמח
250 גר' חמאה
חצי כפית אבקת אפייה
3 כפות שמן
100 גר' אבקת סוכר
60 גר' קקאו
2 ביצים
המילוי –
ממרח קינדר
אצבעות קינדר
אופן הכנה –
שמים במיקסר עם וו גיטרה חמאה סוכר ואחר כך מוסיפים בהדרגה את הכל יחד
ולשים לבצק חלק.
שמים במקרר שעה או במקפיא 12 דקות.
מחלקים ל-2
מרדדים בעזרת נייר אפייה למלבן מורחים את הממרח ובקצה שמים אצבעות של קינדר.
מגלגלים בעזרת הנייר לרולדה.
שמים את 2 הרולדות במקפיא ל- רבע שעה.
אחר כך אופים 170 מעלות 20 דקות.
מוציאים ומקררים קצת .
לאחר מכן שמים במקרר לשעה.
מוציאים -הממרח מתקשה ואז אפשר לפרוס לפרוסות יפות
בהצלחה