הנה מתכון קל לאסאדו הבשר הכי טעים לחג
תבנית מטריפה בקלי קלות
אסאדו בתנור!!
זה מ ע ד ן
המצרכים –
נתח אסאדו עם עצם 1 וחצי קילו לפחות
למרינדה:
כף מייפל טהור/אורגני/סילאן או דבש
כף טריאקי
מלח, פלפל 4 עונות
2 כפות שמן זית
ראש שום מפורק עם הקליפה
עלי רוזמרין
עלי טימין
אופן ההכנה –
לעטוף את הנתח מכל צדדיו במרינדה , לסגור טוב טוב עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף.
לשים תבנית עם כיסוי לתנור
אפייה חצי שעה , 220 מעלות (לא טורבו)
בשלב זה ניתן להוציא ולהוסיף פטריות ,
פלחי תפוח אדמה או כל דבר שאוהבים ולהחזיר לתנור ,
עטוף ל- 3 וחצי שעות 160 מעלות.
יוצא מדהים רך ומתפרק מהעצם