מתכון לסלט ארטישוק

Adina Batash
סלט ארטישוק
מאת – עדינה בטש
מצרכים-
1 חבילה תחתיות ארטישוק (סנפרוסט)
1 גמבה אדומה קצוצה דק
4 שיני שום חתוכים לפרוסות
5 כפות שמן זית
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כפית כורכום
מעט פלפל שחור
1 כפית מלח
1 לימון סחוט
אופן הכנה –
מבשלים את תחתיות הארטישוק במים כעשרים דקות ומסננים
במחבט יש לשים את השמן זית הגמבה והשום ומערבבים
מוסיפים את התבלינים והארטישוק (חתוך לרבעים)
את הפטרוזיליה והלימון
מערבבים ומסירים מהאש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *