סלמון חגיגי בתנור
מתכון קלאסי ומרשים
מכינים אותו ממש בקלות מרובה
מצרכים-
קילו פילה סלמון טרי פרוסות
2-3 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד גדול
3- 4 כפות רוטב טריאקי (או סיני-יש כשר לפסח)
(אפשר להחליף בסילאן )
רבע כוס שמן זית
כף חרדל גרגירים
פלפל שחור גרוס
מלח גס
כפית טימין יבש או בזיליקום יבש
אופן הכנה –
לערבב מרכיבי המרינדה.
לעסות היטב את הפילטים של הדג .
לשים על נייר אפייה בתוך תבנית מרובעת.
לחמם תנור 200 מעלות.
להכניס ל כ- 20 דקות .
לבדוק שהדגים עשויים טוב אבל לא לייבש.
בתאבון
חג שמח