עוגת גבינה פירורים
הכינה – מור מרים פייסחוב
הכנה בתבנית סיליקון משולשים – קונים במקס סטוק
מצרכים-
לחתית הפירורים –
170 גר חמאה
2 חלמונים
200 גרם קמח תופח
חצי כוס אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
קורט מלח
קרם –
2 שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
שקית וניל 2 כפות חלב
2 גבינות לבנות 5% 500 גר'
כ -חצי גביע גבינת שמנת 100 גר'
גביע שמנת חמוצה אחת כמו של פעם 28% שומן
אופן ההכנה –
התחתית-
נערבב כל מצרכים לבצק חלק. נשטח על נייר אפיה בתבנית של התנור ונאפה 15-20 דקות 180 מעלות.
לאחר שהבצק מקורר לפורר.
לקרם
להקציף שמנת עם אינסטנט , סוכר וחלב ולהוסיף ולקפל את הגבינות.
להרכיב את העוגה-
פירורים להדק בתחתית מעל למלא בקרם.ולסגור עם פירורים למעלה.
אחרי קירור – מומלץ להקפיא לפני שמשחררים מהתבניות.
אפשר להכין בתבנית עגולה 24.