מצרכים: 6-8 חלקי עוף (שוקיים ירכיים)
6 תפו'א גדולים,
1 בטטה,
2 גמבות,
2 בצלים גדולים
2 עגבניות.
למרינדה:
1/4 כוס שמן / זית
1כף דבש
1 כף סויה
2 כפות רסק / קטשופ
1/2 כוס מים
1כף פפריקה
1 כפית מלח
1 כף כמון
1/2 כף פלפל שחור גרוס
5 שיני שום כתושות.
אופן ההכנה –
לחתוך תפו'א לקוביות או לרצועות לשים בסיר עם מים שיכסו ולבשל עד שרותח מיד להוריד ולסנן מהמים.
למרינדה לשים הכל בקערה.
ולערבב היטב, להניח בתבנית את תפו'א לחתוך מעל את הגמבה והבצל לרצועות גדולות
לסדר מעל את העוף כשהצד עם הרבה העור כלפי מעלה לשפוך מעל את הרוטב ולעסות היטב עם הידיים את העוף ושאר הירקות להכניס לתנור לתנור שחומם מראש ל 180%כשעה ללא כיסוי ולאחר שעה לעוד 20 דק' חצי שעה על חום של 210%
ומידי פעם לשפוך מעל העוף את הרוטב שניגר מהירקות והעוף.