מתכון לפלאפל של מסעדה

לוזנה בן אבו

 

פלאפל אסלי כמו במסעדה

מצרכים-

חצי קילו גרגירי חומוס מושרה 12 שעות לפחות

צרור כוסברה או פטרוזיליה אפשר לערבב

2 בצלים

חצי ראש שום

מלח

פלפל שחור

כף כמון

חצי כפית סודה לשתייה

4 כפות פירורי לחם

אופן הכנה –

לטחון הכל במכונת בשר לתערובת חלקה

או במג'מיקס.

לתת לתערובת מנוחה של שעה במקרר.

אחר כך לחמם שן בטיגון עמוק ולטגן –

עדיף להשתמש בכף של פלאפל

 

 

 

לוזנה בן אבו

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *