פרגיות ברוטב אדום עשיר
המתכון של מלי מאירוב
המצרכים –
בצל
חצי קילו פרגיות
גמבה
פפריקה
כף רסק
מלח
כורכום
גריל עוף
פלפל שחור
צ'ילי גרוס
עגבנייה
בצל ירוק
אופן ההכנה –
לטגן בצל בשמן רגיל/זית
להוסיף חצי קילו סטייק פרגית חתוך לחצי .
ולצרוב משני הצדדים .
להוסיף גמבה חתוכה לריבועים גסים ולצרוב מעט .
להנמיך להבה ולהוסיף כף פפריקה מתוקה ומעליה 2 כפות שמן ,כף רסק עגבניות,
כפית מלח ,כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף, חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית צ׳ילי גרוס
ולערבב בשמן .
להוסיף עגבנייה חתוכה לקוביות .
לערבב הכל ולהוסיף כוס מים רותחים להביא לרתיחה ולהנמיך ולסגור מכסה לעשר דקות.
להוסיף בצל ירוק חתוך גס ולסגור מכסה לעוד עשר דקות