עוגת קוקוס ושוקולד עם קרם שוקולד לבן
אין טעים מזה לעוגות הפסח
הכי טעימה שיש
מאת – אילנית גואברה
מצרכים –
בסיס:
6 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר מגורד
6 כפות גדושות קמח תופח כשר לפסח(קמח תופח רגיל )
סוכר וניל
לקרם:
250 מ"ל חבילה שמנת מתוקה או פרווה
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב או חלב צמחי לפרווה
אופן הכנה-
מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל.
מנמיכים מיקסר מוסיפים בהדרגה חלמונים, שמן.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, קוקוס, אבקת אפייה ושוקולד מגורד.
מוסיפים בהדרגה לקצף בתנועות עטיפה ואז את המיץ תפוזים.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 40 דקות. מצננים את
העוגה.
מצפים בקרם ומקשטים
עם שוקולד חלב.