עוגיות פאד׳ג מושלמות והכי שוקולדיות שיש.
אי-אפשר בלי להכין את העוגיות
פשוט ממכר.
מאת צביה אורן
המצרכים –
200 גרם שוקולד מריר לפחות 70 אחוז
80 גרם חמאה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר חום( כוס אונבריסלית.)
3/4 כוס קמח תפוחי אדמה או רגיל
2 כפות קקאו לא גדושות וקקאו איכותי.
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1/2 כוס שוקולד צ׳יפס מריר
אופן ההכנה-
קוצצים את השוקולד לקוביות בתוך סיר קטן על אש קטנה ממיסים את השוקולד עם החמאה,
מוסיפים את הקקאו , עד שכל התערבת
חלקה ומבריקה.
מניחים בצד.
בקערת מיקסר מוסיפים 2 ביצים שלמות
והסוכר, מקציפים בערך 4-5 דקות עד שמתקבלת קציפה תפוחה.
מנמיכים מהירות מוסיפים את השוקולד המומס שנמצא בסיר קטן,
וממשיכים לערבל
מוסיפים את קורט המלח, את קמח תפוחי אדמה, את הצ׳יפס שוקולד
מערבבים ואת כל הבלילה החלקה מעבירים לקערה .
מניחים נייר אפיה על התבנית ובעזרת כף יוצרים תלוליות מהבלילה.
אופים ב-180 מעלות שחומם מראש מאד חשוב שהתנור יהיה חם.
שמים במרווחים במשך 10-12 דקות. עד שהן נסדקות.
להוציא, יש להקפיד לא ליבשם.
להוציא מהתבנית ולהניח על הרשת שיצטננו.
אפשר לאחסן בצנצנת זכוכית.
אפשר להקפיאם.
בערך 25-27 עוגיות.
טעים וממכר במיוחד.
שכולם אוהבים…😋
ביס של אושר……