עוגת בסקווטים נהדרת
מאת – מאיה בוטראשווילי
מצרכים-
חבילה ביסקווטים פתי בר
לקצפת –
500 מ"ל שמנת מתוקה או פרווה
אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס חלב
4 גביעי יוגורט יווני
(אפשר גבינה לבנה או גבינת שמנת במקום יוגורט)
אופן הכנה –
נקציף קצפת פרווה /חלבית 500 מיל עם פודינג וניל וחלב רבע כוס
לקצפת מוסית להוסיף יוגורט לערבב .
להרטיב ביסקוויטים בחלב ולהניח בתבנית בינונית חד פעמית מלבנית. או פיירקס
לסדר שורות של ביסקווטים, למרוח קצפת מעל
ושוב בלסדר שכבה ועוד שכבה.
לסיים עם קצפת ולפזר שוקולד מגורד.
לקרר טוב לפחות 5 שעות או עד למחרת בבוקר הכי טעים