עוגת גבינה קלה וטעימה

Shiran Hadad
עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים!!
מאת – שירן חדד
התבנית עגולה
קוטר 20/22
מצרכים-
לתחתית
שרוול פתי בר טחון
150 גר חמאה מומסת
להדק לתבנית ולשים במקפיא בינתיים מכינים את העוגה
לעוגה
3 ביצים
5 כפות סוכר
1 סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%-9%
גביע שמנת חמוצה
כף גדושה קמח
כף גדושה קורנפלור
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל
**אופציה** למי שרוצה מעט גרידת לימון.
אופן הכנה – 
לערבב את הביצים והסוכר כדקה להוסיף את הגבינה והשמנת חמוצה ולערבב
להוסיף את כל היבשים דרך מסננת לתערובת ולערבב עד לאיחוד הבלילה לא יותר מידי.
לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות 15-20 דק' ואז להוריד את החום ל150 ל45 דק' לפחות .
ציפוי
1 שמנת חמוצה,2כפות אבקת סוכר מעט תמצית וניל.
לערבב את כל חומרי הציפוי לערבב היטב שלא יהיו גושים להוציא את העוגה לפני סוף האפייה מהתנור למרוח את הציפוי ולהחזיר לתנור ל5 דק' לכבות את התנור.
לתת לעוגה להתקרר מעט ולהכניס למקרר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *