עוגת טורט רכה ונימוחה בטירוף

עוגת טורט תפוזים
היא נימוחה בפה, רכה, וטעימה בטירוף!!!!!! ממש עננים!!!
מאת – ירין ווסמן
מצרכים-
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר+ רבע כוס
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
תמצית וניל כפית
2 כוסות קמח
אבקת אפייה שלמה
גרידה מתפוז או לימון
קורט מלח
אופן הכנה –
להקציף 6 חלמונים L
עם 3/4 כוס סוכר
לקצף תפוח מאוד
להוסיף
בזילוף איטי 3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים/ לימונים (הוספתי קצת תמצית וניל)
2 כוסות קמח פלוס אבקת אפייה
ובסוף גרידת לימון/ תפוז מה שבאלך (לא חובה)
להקציף בקערה נפרדת 6 חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
לקפל 1/3 מתערובת החלבונים לקערה השנייה וככה את כל השאר
תנור שחומם מראש מצב אפייה 2 פסים
על 160-170 תלוי בתנור שלך, לחצי שעה או  40 דק עד שיוצא קיסם יבש
לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש.
הכנתי בתבנית מלבנית הבינונית
אפשר תבנית עם החור באמצע קוטר 25 26

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *