עוגת שמנת פירורים

נועם זיגדון

עוגת שמנת פרורים קלאסית מנצחת

המתכון מאת נועם זיגדון

 

מצרכים-

בצק

200 גר חמאה רכה
1/4 כוס סוכר
2 חלמונים
2 כוסות קמח תופח
כפית תמצית וניל

מילוי –

2 שמנת מתוקה

500 גר גבינה לבנה

כוס סוכר

2 כפות אינסטנט

וניל

אופן ההכנה

ללוש  מרכיבי הבצק לבצק רך.
3/4 מהבצק לשטח בתבנית עגולה 24 קפיצית.
1/4 מהבצק לאפות בנפרד לפירורים

מילוי –

להקציף

2 שמנת מתוקה
להוסיף
1 כוס סוכר
2 שמנת חמוצה
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
500 גר' גבינה 5% או 9%
1 כפית תמצית וניל

לשפוך מעל הבצק לאחר שהתקרר.
לפורר את שארית הבצק לפזר מעל
לפני ההגשה מומלץ להכניס למקרר
לכמה שעות אפילו לפריזר כדי שיהיה קל לחלץ את העוגה .

באהבה נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *