
המלית מטריפה ♡♡♡♡
עוגות שמרים במלית גבינה מתוקה אבל עם טוויסט של שוקולד צ'יפס
אריאלה גולדמן

להפשיר במקרר למהלך הלילה
(מתכון לבצק בסוף המתכון למטה )

המצרכים ל מלית –
500 גרם גבינה כחושה “טוב טעם”
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות אינסטנט וניל
2 כפות קורנפלור
כפית תמצית וניל
2 חלמונים L
חצי כפית גרידת לימון
20 גר חמאה מומסת
חצי כוס שוקולד צ'יפס מריר





אופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך 160 מעלות -40 דקות, עד הזהבה.
☆ מכינים זיגוג סירופ סוכר-
[ ] בסיר קטן לבשל עד הסמכה והמסת הסוכר-
חצי כוס מים
שלושת רבעי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
כפית מיץ לימון סחוט
מתכון בצק שמרים קלאסי לגביניות
חצי קילו קמח
2 ביצים
כף שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
רבע כפית מלח
150 גר' חמאה
כרבע כוס חלב
לקערת המיקסר כל המרכיבים ללוש 10 דקות .
התפחה עד להכפלת הנפח ולחלק ל- 3
אפשר לתת לילה במקרר.