עוגת תפוזים מהממת וגבוהה – תקנו תבנית אנג'ל להצלחת העוגה
מאת – רותי חקון
מצרכים-
6 בצים מופרדות
כוס עד כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס מיץ
כוס שמן
גרידה של תפוז
2 כוסות קמח תופח
וגם אבקת אפייה
קמצוץ מלח
אופן הכנה –
נקציף חלבונים עם סוכר
נערבב חלמונים עם שמן ומיץ נוסיף את שאר המצרכים.
נאחד בין שתי התערובות.
נקפל את קצף החלבונים לתערובת עם החלמונים בתנועות עטיפה
עד שמתקבלת בלילה אחידה .
נעביר לתבנית.
לא לשמן את התבנית רק בתחתית.
אפייה על 170 מעלות כשעה.
לתבנית אנג'ל יש רגליים אז להפוך ולתת לעוגה להתקרר .
רק אחרי שהעוגה קרה, להעביר סכין בצידי העוגה ולחלץ.