עוגת תפוחים הבחושה והקלה

גילה סלע

עוגת תפוחים קלאסית בחושה קלה

המתכון עפ"י ניקי

הכינה גילה סלע

 

מצרכים-

4 ביצים

3/4 כוס שמן

כוס סוכר

כפית קינמון

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפיה

4 תפוחי עץ קלופים וחתוכים +2 כפות סוכר חום

אופן הכנה –

מחממים תנור 180 מעלות

נערבב תפוחים עם סוכר חום.

נערבב בקערה את המרכיבים של תערובת העוגה,

לפי הסדר עד שנקבל תערובת חלקה

נוסיף תפוחים .

נעביר ל-2 תבניות אינגליש קייק.

אפייה 45 דקות לבדוק עם קיסם לפני שמוציאים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *