עוגת תפוחים הכי הכי

Ba Su
לפתוח את השבוע עם עוגת תפוחים זה הכי הכי😋
והיא טעימה ומשתבחת יום למחרת..
המתכון מאת – Ba Su
תבנית בגודל 26 מרופדת בנייר אפיה משומנת בדפנות התבנית. /לשמן את כל התבנית.
מצרכים –
ארבע ביצים  בטמפרטורת החדר.
כוס שמן
כוס סוכר
סוכר וניל שקיק
1 וחצי כוסות קמח מנופה.
שקיק אבקת אפיה
4 תפוחים לא משנה הזן תפוחים. אני הכנתי עם תפוחים מתוקים.
אגוזי מלך בכמות של כוס ורבע. לכתוש למרקם גס.
לא טחון דק.
קינמון
אופן הכנה –
את התפוחים לקלף. 3 תפוחים לחתוך לקוביות.
את התפוח הרביעי חותכים לחצי. וחותכים לפרוסות .
את התפוחים שחתכנו להניח בקערה. להוסיף את האגוזים הכתושים. כף קינמון. אפשר פחות קינמון.
כף וחצי סוכר חום. כפית של מיץ לימון.
לערבב היטב. להניח בצד.
את הביצים השלמות להקציף היטב עם הסוכר.
את הסוכר להוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה.
להקציף עד לקצף תפוח וגבוה.
להוסיף את הסוכר הווניל והשמן בזילוף תוך כדי הקצפה, נמוכה.
להוסיף את הקמח המנופה ואבקת האפייה.
להוריד את מהירות המיקסר. לערבב ערבוב קל.
לסגור את פעולת המיקסר.
להוסיף את התפוחים שחתכנו לקוביות
, ולהמשיך לערבב בעזרת לקקן עד להטמעת התפוחים.
ליצוק לתבנית.
מעל הבלילה להניח בצורה מעגלית את פרוסות התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש 175 מעלות חום עליון תחתון.
45 דקות. אצלי.
שימו לב לזמני האפייה אצלכם.
כל תנור מתנהג אחרת.
שהעוגה חמימה פדרו במעט אבקת סוכר.
כסו היטב את. עוגה בניילון נצמד.
וכמו שאמרתי טעימה יותר יום למחר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *