עוגת תפוחים נימוחה מתאימה בדיוק לשבת

אילנה טל
עוגת תפוחים נימוחה וטעימה
מאת – אילנה טל
תבנית מלבנית קטנה  או 26 עגולה
מצרכים-
4 ביצים שלמות
כוס ורבע סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות מיץ לימון טרי
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס אגוזים טחונים דק
חצי כפית קינמון
כוס קמח תופח ( בפסח אפשר כשר לפסח )
2 תפוחים חתוכים לקוביות למלית
ועוד תפוח חתוך לקוביות לפיזור מעל הבלילה לפני האפייה
אופן ההכנה – 
מתחילים בהקצפת הביצים בשלמותם עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף חזק ותפוח מאוד
מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את מיץ הלימון השמן ומיץ התפוזים
מערבבים קמח קינמון ואגוזים יחד ומוסיפים לבלילה רק עד ערבוב כדי לא לשבור את נפח הבלילה,
מוסיפים פנימה את 2 התפוחים שחתכנו
מעבירים לתבנית מלבנית או , 2 אינגליש או לתבנית מספר 26
ומפזרים מעל את התפוח הנוסף שחתכנו
ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *