
פאי פרג ושוקולד.
צופית בן יוסף
המצרכים-
לבצק:
2 כוסות וחצי קמח.
תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת
חצי כוס אבקת סוכר.
ביצה
שקית אבקת אפיה
למלית:
150 גרם פרג .
25 גרם חמאה
כף דבש
100 גרם שוקולד
כף קורנפלור.
תמצית וניל.
250 מל' שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
הבצק – לערבב יחד כל המצרכים .
לאחר קבלת בצק חלק לחלק ל 2 לעטוף ולשים חלק אחד במקרר וחלק שני במקפיא .
מלית –
לבשל את חומרי המלית בסיר אש בינונית כ – 10 דקות.
לקרר
להוציא את הבצק לשטח חלק אחד בתבנית מס 20 עגולה.
לצקת את המלית
ואת החצי השני של הבצק לגרד מעל המלית .
ולאפות בערך כ – 40 דקות 170 מעלות