פאי פרג עם שוקולד שילוב מושלם

צופית בן יוסף

 

פאי פרג ושוקולד.

צופית בן יוסף

המצרכים-

לבצק:

2 כוסות וחצי קמח.

תמצית וניל

50 גרם חמאה מומסת

חצי כוס אבקת סוכר.

ביצה

שקית אבקת אפיה

למלית:

150 גרם פרג .

25 גרם חמאה

כף דבש

100 גרם שוקולד

כף קורנפלור.

תמצית וניל.

250 מל' שמנת מתוקה

אופן ההכנה –

הבצק – לערבב יחד כל המצרכים .

לאחר קבלת בצק חלק לחלק ל 2 לעטוף ולשים חלק אחד במקרר וחלק שני במקפיא .

מלית –

לבשל את חומרי המלית בסיר אש בינונית כ –  10 דקות.

לקרר

להוציא את הבצק לשטח חלק אחד בתבנית מס 20 עגולה.

לצקת את המלית

ואת החצי השני של הבצק לגרד מעל המלית .

ולאפות  בערך כ – 40 דקות 170 מעלות