קציצות פראסה (כרישה) פשוט מעדן
מתכון:מאת תמר לוי
כמות גדולה של לביבות
המצרכים –
6 יחידות כרישה (את החלק הלבן בלבד)
חצי צרור פטרוזיליה
2 ביצים
חצי כוס קמח מצה
מלח
פלפל
מעט פפריקה או כמון
תפוח אדמה מבושל מעוך
אופן הכנה –
פורסים את הכרישה ומבשלים כחצי שעה ומסננים היטב שמים על מסננת שכל המים ירד וסוחטים.
לאחר מכן מרסקים בבלנדר עם חצי צרור פטרוזיליה. מערבבים יחד עם תפוח אדמה מעוך לפירה.
מוסיפים 2 ביצים, חצי כוס קמח מצה ותבלינים .
ניתן להוסיף כרכום, זרעי קימל או כמון וכל תבלין אחר .
מטגנים ומגישים
אני אוהבת אותן בטמפרטורת החדר
פשוט וטעים