שטרודל תפוחי עץ וצימוקים
מירב דהן
מצרכים-
בצק עלים מופשר
100 גר חמאה
10 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
כף קורנפלור
כפית קינמון
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס צימוקים
אופן הכנה –
במחבת להמיס 100 גרם חמאה או מחמאה לפרווה
להוסיף את הסוכר לחמאה לערבב להוסיף את התפוחים, קורנפלור,
קינמון וצימוקים לערבב טוב 5 דקות על להבה בינונית נמוכה.
לצנן טוב טוב.
לפתוח את הבצק עלים . לחלק ל-2 .
לשים במרכז כל חלק ערימה מהמילוי.
באמצע לחתוך בצדדים ולקלוע כל פעם צד אחד על גבי הצד השני להדק היטב בסוף.
לחמם תנור על חום גבוה 200
להבריש עם ביצה ושומשום
ולתנור עד שמזהיב 30 דקות לפחות
בהצלחה