שנים שאני מכינה אותו מתכון של שניצל.
התחשק לי לשנות למשהו אחר יותר קריספי.
מצאתי מתכון פצצה!!
מאת – Shani Blaier
המצרכים-
800 ג’ פילה או חזה עוף / 9 שניצלים בינוניים
140 ג’ קמח (כוס)
180 מ”ל מים (שלושת רבעי כוס)
70 ג’ קורנפלור (חצי כוס)
ביצה
כפית חרדל
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף רוטב צ’ילי מתוק א דבש
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
אפשר להוסיף שום גבישי
כ- 2 כוסות פירורי לחם
אפשר להוסיף גם שומשום
אופן ההכנה –
לערבב קמח מים ואת שאר המצרכים לעיסה חלקה,
לטבול את השניצל בבלילת הקמח לנער להוריד שאריות ולצפות עם פירורי לחם.
לחמם שמן במחבת ולטגן עד שמזהיב להפוך ולטגן עד הזהבה ולהוציא
על רשת ואחר כך לנייר סופג.