אין מילים לתאר – קסטה ביתית מפתי בר בכמה דקות עבודה
פתי בר שוקולד, קרם שמנת ועוגיות אוראו / אתי ממן
המצרכים –
250 גרם פתי בר בטעם שוקולד
500 גרם שמנת מתוקה
1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
6 טיפות תמצית וניל
8 עוגיות אוראו שבורות (לא לטחון)
אופן ההכנה –
מקציפים לקצפת יציבה שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל, אינסטנט פודינג וניל.
מוסיפים עוגיות אוראו ומערבבים.
מסדרים את הפתי בר בתבנית מרובעת,
יוצקים את המלית ומיישרים,
מסדרים מעל שכבה נוספת של פתי בר,
מקפיאים למשך שעה,
מחלצים מהתבנית, וחותכים.
שומרים במקרר עד ההגשה.