הבורקס של פסחהכי טעים תפוחי אדמה וביצים קשות
מאת אילנית בניזרי
המצרכים –
10 מצות
3 תפוחי אדמה מבושלים
3 ביצים קשות
מלח
פלפל שחור
כורכום
פטרוזיליה
4 ביצים
אופן הכנה –
מבשלים תפוחי אדמה חתוכים עם מים ומעט מלח וכורכום.
מסננים ומרסקים לפירה.
מגרדים את הביצים לתוך הקערה.
מוסיפים תבלינים.
מצות משרים בקערה מלאה מים 2 דקות .
שמים על מגבת ובינתיים מכינים את המלית .
חותכים כל מצה ל2 או 3
ממלאים בכף מלית ומקפלים.
טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים
בתאבון
חג שמח