הבורקס של פסח

אילנית בניזרי

 

הבורקס של פסחהכי טעים תפוחי אדמה וביצים קשות

מאת אילנית בניזרי

המצרכים –

10 מצות

3 תפוחי אדמה מבושלים

3 ביצים קשות

מלח

פלפל שחור

כורכום

פטרוזיליה

4 ביצים

אופן הכנה –

מבשלים תפוחי אדמה חתוכים עם מים ומעט מלח וכורכום.

מסננים ומרסקים לפירה.

מגרדים את הביצים לתוך הקערה.

מוסיפים תבלינים.

מצות משרים בקערה מלאה מים 2 דקות .

שמים על מגבת ובינתיים מכינים את המלית .

חותכים כל מצה ל2 או 3

ממלאים בכף מלית ומקפלים.

טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים

בתאבון

חג שמח

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *