הצורה הכי נכונה לאכול קרמשניט
משתפת
מתכון- סיגל אסרף-אמסלם
מצרכים-
חבילה בצק עלים
אבקת סוכר
2 שמנת מתוקה – אפשר פרווה
שקית אינסטנט פודינג וניל
50 גר' אבקת סוכר
חצי כוס חלב-צמחי לפרווה
אופן ההכנה –
לפתוח את הבצק על ניר אפיה .
נסנן מעל אבקת סוכר .
נאפה בתנור עד שממש זהוב ואפוי טוב טוב על חום 170 מעלות.
לקרם להקציף שמנת מתוקה אינסטנט פודינג, חלב, אבקת סוכר.
לחתוך את הבצק עם סכין חדה לקוביות ולמלא בקרם לפזר אבקת סוכר ולהגיש