הפחזניות שלי תמיד מצליחות

Koko Daniel
אם תרצו להכין מראש
פשוט תכינו ותקפיאו
תודו לי אחרי זה❤
משתפת מתכון –Koko Daniel
מצרכים-
כוס מים
100 גר חמאה/תחליף לפרווה מרגרינה מכל סוג
3 כפות סוכר
קורט מלח
כף תמצית וניל
כוס קמח
3 ביצים
אופן הכנה –
להרתיח על הגז מים חמאה סוכר מלח וניל
לאחר שרותח להוסיף כוס קמח רגיל
לערבב עד שמתאחד…לתת לתערובת להתבשל על להבה נמוכה עוד כמה דק עד לייבוש הנוזלים.
לאחר מכן להעביר למיקסר עם וו גיטרה.
לערבל בערך 3 דק לקירור של הבצק.
לאחר מכן להתחיל להוסיף ביצה בהדרגה,ואז עוד אחת…סה"כ 3 ביצים.
לעבד עד לאיחוד של כל המסה,
להוציא לשק זילוף עם צנטר כוכב.
להכין את הפחזניות על מגש עם נייר אפיה,
לפזר מעט אבקת סוכר מעל.
להכניס לתנור 160 מעלות חצי שעה
לא לפתוח את התנור במהלך האפיה.
לאחר חצי שעה להוציא להצטנן.
למלא בקצפת:
2 שמנת מתוקה/צמחית
2 פודינג וניל
2 כוסות חלב
לפזר מעל הפחזניות אבקת סוכר.
אפשר להכניס למקפיא..
להוציא שעה לפני שרוצים לאכול.
בהצלחה❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *