עוגיות בטעם סניקרס בשכבות
מאת –Limay Haikin
מצרכים-
40 פתי בר
150 גר' חמאה מומסת
100 גר' שוקולד חלב
3 כפות גדושות חמאת בוטנים
50 גר' חמאה מלוחה או רגילה עם טיפה מלח
2 כפות מלאות חמאת בוטנים
חצי כוס שמנת מתוקה
7 יחידות מרשמלו.
חופן בוטנים קצוצים
50 גר' שוקולד חלב
50 גר' שוקולד מריר
3 כפטת גדושות חמאת בוטנים
שברי בוטנים ביסקויט
אופן הכנה –
שכבה תחתונה:
ביסקוויטים מרוסקים טוב לערבב עם 150 גרם חמאה, לשטח בתבנית מלבנית ולהקפיא לעשר דקות.
שכבה 2:
100 גרם שוקולד חלב, שלוש כפות גדושות חמאת בוטנים, להמיס במיקרו בזהירות שהשוקולד לא ישרף, לשפוך על השכבה של הביסקוויטים ולהקפיא.
שכבה 3: להמיס בסיר: רבע כוס חד פעמית חמאה מלוחה, שתי כפות גדולות חמאת בוטנים, 3/4 כוס חד פעמי שמנת מתוקה, 7 יחידות מרשמלו, בוטנים קצוצים(רק אם רוצים). להמיס עד שנוצרת תערובת חלקה ולשפוך לתבנית (לוודא שזה קפוא כדי שהשכבות לא יתערבבו). להקפיא.
שכבה 4: להמיס במיקרו חצי חבילת שוקולד חלב, חצי חבילת שוקולד מריר, שלוש כפות גדושות חמאת בוטנים.. לשפוך לתבנית(לוודא שהשכבות הקודמות קפאו), ולהחזיר למקפיא.. אחרי עשרים דקות לפזר מלמעלה שברי בוטנים / ביסקוויטים. לחכות שיקפא עוד קצת ולחתוך לקוביות. להשאיר במקפיא. מי שרוצה יכולה להוסיף לפני השכבה האחרונה גם שכבת קרמל(להמיס סוכריות קרמל עם שמנת מתוקה)
העוגיות טעימות לאללההה