חיתוכיות פריכות במילוי קפה

גולדי מטעמים

חיתוכיות פריכות במילוי קפה.
תקשיבו! טעים ונימוח בפה.
וכמה יפות הן. .
מתכון עוגיות בטעם קפה
מאת גולדי מטעמים

 

המצרכים –
400 גרם חמאה רכה
700 גרם קמח(5 כוסות מדידה או חד פעמי חם)
5 חלמונים(את החלבונים שומרים למילוי)
2 אבקת אפיה
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס סוכר
רבע כוס מים קרים

מילוי קפה:
5 חלבונים
כוס וחצי סוכר
3 כפות נס קפה
כף קקאו

אופן ההכנה-
ללוש את כל חומרי הבצק בוו גיטרה עד שמתגבש בצק
(להזהר מערבוב יתר)
לחלק את הבצק ל3 כדורים,
לרדד כל כדור בין 2 ניירות אפיה
לצורת מלבן בגודל התבנית, למרוח מעל את מילוי הקפה ולסגור שוב עם הבצק

הכנת מילוי הקפה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
לנפות את הקקאו והנס קפה, חשוב שלא יהיו גושים ולהוסיף לקצף החלבונים
לערבב עוד דקה לחלק ל2 ולמרוח כל חלק מעל הבצק.
להניח את הבצק בין 2 ניירות אפיה ולרדד ריבוע שמתאים לגודל תבנית התנור.
להניח את הבצק עם נייר האפיה בתבנית התנור ולסדר מסביב את הבצק.
לרדד שוב את העיגול השני בין 2 ניירות אפיה להרים ביחד עם נייר האפיה להפוך ולהניח מעל הבצק בתבנית
לסדר את הבצק כך שיכסה את הבצק מלמטה.
להדק היטב אך בעדינות את הבצק שידבק לתחתית.
לקלף את נייר האפיה וכך לעשות עם העיגול השלישי.
*לאפות 30-35 דקות בחום 160° בטורבו.
כאשר העוגיות יוצאות מהתנור לחתוך בסכין חדה את צורות העוגיות, בערך 3×3ס"מ .
כשמתקרר לפזר אבקת סוכר מעל, ולאחסן את העוגיות בכלי אטום.