יש הרבה מתכונים לעוגת קרמבו אבל מבטיחה לכן שזה המתכון המושלם!
מתכון מאת – נופר סויסה
המצרכים –
לתחתית-
5 ביצים
8 כפות סוכר
3 כפות שמן
כף קקאו
2 כפות שוקולית
קרם-
2 אריזות שמנת מתוקה 38%
אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס סוכר
חצי כוס חלב
גנאש –
150 גר' שוקולד חלב או מריר
125 גר' שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
נפריד ביצים ונקציף את החלבונים עם 5 כפות מהסוכר .
בקערה השנייה לערבב חלמונים עם 3 כפות סוכר שמן קקאו ושוקולית .
לאחד את שתי התערובת בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית קפיצית 24 או 26 משומנת.
לאפות 180 מעלות בערך 25 דקות
לאחר שהעוגה קרה להקציף את השמנת עם חלב ,סוכר ואינסטנט.
למרוח מעל התחתית
לקרר
להכין גנאש
לחמם שמנת ולהכניס את השוקולד .
לאחר שהכל נמס לשפוך מעל העוגה
לקרר היטב לפני הגשה .