לביבות תפו"א מתכון שלא אחליף לעולם
נוסטלגיה מבית אמא
מאת – אילנית בניזרי
מצרכים-
4 תפוחי אדמה גדולים מבושלים
בצל
4 ביצים
כוס וחצי קמח מצה /פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
חצי צרור פטרוזיליה
מעט כורכום
כפית מרק עוף
רבע כוס מים
אופן הכנה –
נרסק את תפוחי האדמה לפירה.
נגרד את הבצל ונוסיף.
נוסיף פטרוזיליה קצוצה ושאר המצרכים.
נערבב טוב.
נחמם שמן לטיגון עמוק.
ניצור כדורים ונשטח בעזרת ידיים רטובות.
נטגן משני הצדדים.