לט"ו בשבט – עוגיות ביסקוטי איטלקיות

עוגיות ביסקוטי הכי טעימות עם הקפה

הילה חכמון

הן עשירות וטעימות

ממש כמו ביסקוויטים עשירים באגוזים

מאת – הילה חכמון

מצרכים –

2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית מלח
חצי כפית סודה לשתייה
2 שקיות סוכר וניל
חצי כפית אבקת אפיה
300 גר פיסטוק
300 גר שקד
300 גר אגוזי לוז לא קלויים
3 ביצים
כוס סוכר
2 כפות רום
2 כפות מיץ תפוזים
אופן ההכנה –
בקערה אחת לערבב את כל היבשים והאגוזים.
בקערה שניה לטרוף את כל הרטובים – ביצים מיץ רום וסוכר.
לערבב עם מטרפה ידנית לאחד הכל עם קערת הקמח והפיצוחים .
להכין מהבצק 2 כיכרות  כמו לחם .
לאפות על חום 170 מעלות עד להזהבה .
כשזה מתקרר קירור מוחלט לחתוך דק ואז להכניס שוב לאפייה לתנור 160 מעלות לאפות עוד כ- 20 דק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *