מטבוחה מרוקאית אורגינל
מטבוחה בשיטה קלה ביותר👌
ממש כמו ריבה😍
מטבוחה בקלות של רונית פרץ
המרכיבים –
2 קג עגבניות
5 פלפלים חריפים
ראש שום
כחצי כוס שמן
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
ומלח
אופן ההכנה-
נשטוף היטב את העגבניות והפלפלים
ונחתוך לרבעים
נטחן את העגבניות עם הקליפה אין צורך לקלף זה לא מורגש בכלל באחריות
נטחן גם את הפלפלים טחינה גסה ואת השום
נעביר לסיר גדול ורחב את העגבניות נבשל עד לצמצום נוזלים נוסיף את הפלפלים והשום הטחון
נערבב היטב
נשים בקערית
פפריקה ושמן נערבב ונשפוך לסיר
נבשל כשעה וחצי עד שעתיים נתבל במלח לפי טעם וכפית שטוחה סוכר בכדי לנטרל את חמיציות העגבניות
נמשיך לערבב ולבשל עוד כרבע שעה באהבה ובתיאבון רונית פרץ