מתכון לאגרול סיני כמו במסעדות

צביה גאון
המתכון הזה טעים ממש כמו מסעדה סינית
מאת – צביה גאון
מצרכים-
עלי סיגר
כל הירקות חתכים לרצועות –
בצל
גזר
פלפל אדום
כרוב ירוק
נבטים
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב צ'ילי מתוק
אופן הכנה –
להקפיץ במחבת עם מעט שמן את הירקות ממש כמה דקות עד לריכוך קל.
את הנבטים להוסיף בסוף להקפצה של דקה אחרונה.
לסנן ולקרר.
למלא עלה סיגר ולסגור עם חלבון ביצה.
לטגן בשמן עמוק
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק יש לקנות בכל הסופרים בעמדה האסייאתית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *