סיר חגיגי – לבבות ארטישוק במילוי קציצות בשר
אין יותר טעים מזה
המתכון של יהודית אוחיון
המצרכים-
לקציצות-
קילו בשר בקר
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
בצל גדול
קישוא מגורד
להוסיף תבלינים-
כף פפריקה אדומה
כפית מרק עוף
כפית ראס אל חנות
קורט א. מוסקט
וקצת פלפל לבן
שקית לבבות ארטישוק
לרוטב-
בצל בינוני קצוץ
3 שיני שום קצוצות
3 עגבניות
כוסברה
פטרוזיליה
פפריקה
מרק עוף וקצת מלח.
2 כוסות אפונה קפואה
אופן ההכנה –
לרוטב –
לטגן בצל עם שום עד שמזהיב.
להוסיף 3 עגבניות מגורדות וכוסברה פטרוזיליה קצוצים.
לשים תבלינים פפריקה אדומה, מרק עוף ומלח
וקצת מים.
לחכות שירתח ולהוסיף אפונה
הכנת הקציצות –
ירק ובצל
לטחון בבלנדר
ולהוסיף לבשר הטחון . להוסיף את כל שאר המצרכים והתבלינים לערבב טוב.
לסדר את הקציצות בתוך התחתיות ארטישוק יפה בתוך הסיר .
לבשל על להבה בינונית בערך כ 40 דקות ואז על להבה נמוכה עוד 20 דקות בערך
תהנו