מתכון לבראוניז שקדים ללא קמח

נעמי שושן
מצרכים-
לבראוניז-שקדים
תבנית קטנה 15/25 או 20/20
200 גר' שוקולד מריר
70 גרם שמן קוקוס/חמאה
3 ביצים גדולות
כוס קמח שקדים
2 כפות סוכר
½ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
תמצית וניל
חופן שקדים טחונים בערך כף גדולה
אופן הכנה-
בראוניז-שקדים
לחמם את התנור לטמפרטורה של 175 מעלות.
להמיס את השוקולד יחד עם שמן קוקוס .
לטרוף לתוך הכלי עם השוקולד את הביצים,
אחת בכל פעם. לאחר מכן הוסיפו לקערה את הסוכר ותמצית הווניל ולערבב היטב.
בקערה נפרדת לערבב יחד קמח שקדים, אבקת אפייה, שקדים קצוצים וקמצוץ מלח.
הוסיפו את תערובת השוקולד לקערה עם החומרים היבשים וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
מזגו את תערובת הבראוניז לתוך התבנית המרופדת אפשר לפזר שקדים מעל ,
להכניס לתנור למשך 30 דקות.
בהצלחה
מנעמי שושן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *