מתכון לעוגת באונטי – שוקולד וקוקוס עם גנאש

Shiran Hadad
עוגת באונטי מעלפת
עם שוקולד וקוקוס כמו ממתק באונטי
זה טעים ברמות סוףףף
מצרכים-
כוס ורבע קמח תופח
1/4 כוס קקאו
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
 גביע שמנת חמוצה/מיץ תפוזים
חצי מיכל שמנת מתוקה/פרווה.
1/2 כוס שמן.
לקוקוס-
כוס וחצי  חלב/מים
3/4 כוס סוכר
50 גרם חמאה/מחמאה
3 כוסות קוקוס
לקרם גנאש-
100 גרם שוקולד
חצי מיכל שמנת מתוקה/פרווה
אופן הכנה-
מערבבים בקערה את המצרכים היבשים.
ומוסיפים את הרטובים. מערבבים יחד  כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית 26 משומנת עם נייר אפיה.
אפייה לתנור אפיה שחומם מראש על 170 מעלות במשך 30 דקות.
תערובת הקוקוס
 נבשל  בסיר את הסוכר החלב והחמאה עד שהסוכר והחמאה נמסו
נוסיף את הקוקוס ונערבב עד  שנקבל ממרח.
נעביר את הקוקוס מעל העוגה
נצנן לטמפרטורת החדר ונכניס למקרר.
גנאש –
נמיס את השוקולד עם השמנת עד לקבלת קרם חלק
נשפוך מעל העוגה
נכניס למקרר
נעמי שושן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *