עוגת פרג קלה ב- 5 דקות עבודה
ירדנה ג'נאח משתפת המתכון
מצרכים-
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
גרידת לימון
כוס פרג טחון טרי
אופן ההכנה –
להקציף 5 ביצים יחד עם כוס וחצי סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי.
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף בזרם דק כוס שמן ,כוס מיץ תפוזים.
2 כוסות קמח רגיל ,שקית אפיה ,גרידת לימון ר, וכוס פרג טחון וטרי .
לאחר שהבלילה אחידה להעביר לתבנית
26 עם חור
אפייה על 180 מעלות כ 45 דקות
.ניתן להוסיף חצי כוס קוקוס ולוותר על חצי כוס קמח .
ציפוי לא חייב-
להמיס בקערות ולזלף מעל העוגה .
50 גר' שוקולד מריר +רבע כוס שמנת מתוקה/פרווה
50 גר' שוקולד חלב + רבע כוס שמנת מתוקה /פרווה