עוגת שוקולד קלה וטעימה
תקוה עובדיה
מצרכים-
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
כוס מים ( או מיץ תפוזים/ חלב,/ חלב קוקוס )
שתי כוסות קמח תופח
3 כפות קקאו
3 כפות שוקולית
חצי חצי כפית סודה לשתיה
אופן ההכנה –
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר עד שמתקבל קצף תפוח ובהדרגה מוסיפים את השמן.
לאחר מכן את כל היבשים והמים לסירוגין.
מעבחרים לתבנית משומנת סיר פלא או מלבנית קטנה .
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 175°, ל 45 דקות.
ציפוי –
גאנש
חצי שמנת מתוקה או פרווה להמיס עם 150 גרם שוקולד מריר.