מתכון לפשטידת כרובית בחושה וקלה

Elinor romi

 

פשטידת כרובית וגבינות.

ממש טעימה וקלה

המצרכים-

כרובית

גבינה לבנה 500 גרם

100 גר בולגרית חתוכה

חצי כוס גבנ"צ מגורדת

2 ביצים

רבע כוס חלב

כוס קמח תופח

מלח פלפל

כף מרק בצל או עוף

אופן ההכנה –

חותכים כרובית לפרחים ומרתיחים עד שתתרכך  מעט. מסננים ומקררים.

מכינים את הבלילה של הפשטידה  מערבבים יחד ביצים ,גבינות, קמח ותבלינים.

משמנים תבנית ומפזרים קצת פירורי לחם, מפזרים סביב את פרחי הכרובית, מעל שופכים את הבלילה, מעל הבלילה מפזרים חופן גבנ"צ.

מכניסים לאפייה 180 מעלות לתנור, אפיה עד להשחמה. בהצלחה ובתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *