פשטידת כרובית וגבינות.
ממש טעימה וקלה
המצרכים-
כרובית
גבינה לבנה 500 גרם
100 גר בולגרית חתוכה
חצי כוס גבנ"צ מגורדת
2 ביצים
רבע כוס חלב
כוס קמח תופח
מלח פלפל
כף מרק בצל או עוף
אופן ההכנה –
חותכים כרובית לפרחים ומרתיחים עד שתתרכך מעט. מסננים ומקררים.
מכינים את הבלילה של הפשטידה מערבבים יחד ביצים ,גבינות, קמח ותבלינים.
משמנים תבנית ומפזרים קצת פירורי לחם, מפזרים סביב את פרחי הכרובית, מעל שופכים את הבלילה, מעל הבלילה מפזרים חופן גבנ"צ.
מכניסים לאפייה 180 מעלות לתנור, אפיה עד להשחמה. בהצלחה ובתאבון