סיר קציצות דג מרוקאי עם תוספת של פול
חריףף טעים מתאים לארוחת השישי שלכם
לא תכינו ??
מאת – אסתר מור
המצרכים –
כ 600 דג טחון אפשר כול סוג(אני שמתי מושט וסלמון)
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
כפית פילפל שחור
4 שיני שום מגורדות
ביצה.
חצי כוס פירורי לחם
בצל קצוץ
חצי כפית מלח
לרוטב-
גמבה חתוכה לרצועות
פלפל חריף לפי טעם
2 עגבניות קצוצות ללא קליפה
פרוסות לימון מקולף פרוס ללא חרצנים
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית מלח
מעט כמון
חצי חבילה פול קפוא (אפשר במקום גרגירי חומוס)
שמן
שיני שום מראש שום שלם מקולפים ושלמים.
3 פלפלים אדומים יבשים
אופן ההכנה-
לערבב את מצרכי הדג יחד .
להשהות במקרר לספיגת טעמים.
בסיר סוטג' לחמם שמן שמכסה את כל תחתית הסיר .
לטגן את הגמבה והשום להוסיף את התבלינים את העגבניות והפול
לבשל עם כשתי כוסות מים.כ 10 דקות. ליצור קציצות ולהוסיף לרוטב
לבשל עוד כ- 20 דקות.
בתאבון