מתכון לתפוחי אדמה פוטטוס בתנור קל וטעים
מאת – Miri Tubul
מצרכים –
5-6 תפוחי אדמה גדולים, נקיים
כרבע כוס שמן זית
2 כפות קורנפלור
כף פפריקה אדומה
כפית אבקת שום או שום גבישי
כפית אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה)
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה-
חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה).
בשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.
מסננים מהמים.
מערבבים בקערה את כל שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים תפוחי אדמה לתוך הקערה ומערבבים יחד כך שיצופו מכל הכיוונים.
אופים חצי שעה או 40 דקות ב-220 מעלות .