מתכון לתפוחי אדמה שחומים בתנור

מלי מלכה

 

מצרכים-

תפוחי אדמה קטנים קילו וחצי

(או לחתוך ל- 4 תפוחי אדמה רגילים)

כרבע כוס שמן זית או יותר

מלח גס

פלפל שחור גרוס

צרור פטרוזיליה קצוצה /כף יבשה

3 שיני שום כתוש

קצת פפריקה

כורכום

אופן הכנה –

נבשל את תפוחי אדמה 20 דקות ונסנן.

נערבב כל התבלינים עם השמן.

נמרח טוב את תפוחי האדמה .

נכניס לתנור על גבי נייר אפייה .

תנור על 200 מעלות עד שמשחים טוב להפוך באמצע האפייה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *