מתכון מנצח לחם טחינה ללא גלוטן טעים ובריא

שרית שאשא בסלו
ושוב אותו לחם טחינה פשוט וקל 👍😉
הכי טעים והכי בריא שיש מתכון מנצח
מתכון – שרית שאשא בסלו
לחם טחינה
תבנית אינגליש אחת
בלי גלוטן
בלי סוכר
בלי קמח
מצרכים-
4 ביצים
6 כפות טחינה גולמית
כפית אבקת אפייה ( כשר לפסח ) או כפית אבקת סודה לשתייה
אופן הכנה –
לערבב היטב  המצרכים, ולשפוך לתבנית משומנת לפזר שומשום מעל ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
לבערך 20 דקות – יוצא נדיר ובריא יותר ממליצה לכולם
הכמות היא לכל תבנית בנפרד
 בלי קמח בכלל 🫠

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *