סברינה – מתכון קל וטעים

חני קונאשוילי
סברינות🍨🍨🍨
המתכון של
חני קונאשוילי
ל11 יחידות.
מצרכים-
בקערה לערבב:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
2כפות שמן
1וחצי מיכלי יוגורט טבעי
1 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
סירופ-
2 כוסות מים
כוס סוכר
חצי בקבוק רום
קרם –
2 אריזות שמנת מתוקה
כף סוכר
2 כפות אינסטנט וניל או שקיות וניל
ריבת תות
דובדבנים
אופן הכנה –
בקערה לערבב – ביצים סוכר יוגורט  ושמן.
להוסיף קמח ואבקת אפייה.
לערבב לאיחוד.
לשמן תבניות חד פעמיות מיועדות לסברינות או מאפינס.
לשים עד לחצי גובה התבנית.
לאפות בחום 170 מעלות עד להזהבה קלה.
לקרר.
הסירופ – להביא לרתיחה. לצנן.
להוציא מהתבנית לשים בסיר עם הסירופ 10 שניות מצד אחד להפוך ושוב 10 שניות לסדר על צלחת הגשה.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
כף סוכר
2 סוכר וניל
להקציף לקצף יציב.
לזלף את הקרם מעל.
לקרר.
אני אוהבת שילוב עם ריבת תות.
חצי כפית ריבת תות מדוללת במעט מים מניחה מעל הקרם .
***כוס מדידה חד פעמית חמה***
***הסירופ צריך להיות קר העוגה פושרת/חמה מעט.***

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *