סברינות כמו של פעם

 

חני קונאשוילי

 

 

סברינות של החיים -אין כאלה טעימות

מאת חני קונאשוילי האלופה

 

ל11 יחידות.
המצרכים –

הבצק-

3 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כפות שמן
1וחצי מיכל יוגורט טבעי 300 מ"ל

1 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה

לסירופ:
2 כוסות מים
1כוס סוכר
חצי בקבוק רום

לקרם:
2 שמנת מתוקה 38% (סה"כ 500 מ"ל)
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל

 

קונפיטורת תות או דובדבן

אופן הכנה –

הבצק – לערבב לפי הסדר כל המצרכים.
לערבב לאיחוד.
לשמן תבניות חד פעמיות שמתאימות לסברינה או מאפינס.
לשים עד לחצי גובה התבנית.
לאפות בחום 170 מעלות עד להזהבה קלה.
לקרר מעט.
להוציא מהתבנית .

לטבול בסיר עם הסירופ  10 שניות מצד אחד להפוך ושוב 10 שניות לסדר על צלחת הגשה.
לקרר היטב.
לחצות באמצע

לשים כפית קונפיטורת תות מעל לזלף קרם

לכסות בחלק השני שוב לזלף קרם ולשים דובדבן מעל.
לסירופ:
2 כוסות מים
1כוס סוכר
חצי בקבוק רום
להביא לרתיחה. לצנן.
לקרם:
2שמנת מתוקה
2כפות סוכר
2 סוכר וניל
להקציף לקצף יציב.
***כוס מדידה חד פעמית חמה***
***הסירופ צריך להיות קר העוגה פושרת/חמה מעט.***
בהצלחה חני♥️♥️♥️♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *